Nejnovější recenze ze sekce Neopreny
Kvalita odpovídá ceně
kvalita
Skvele pro pohyb ve vode a zimni plavani v mori.
Vybrala jsem neopren pro syna o velikost větší. Syn měří 150 cm - 12 let. A já koupila pro velikost od 155 cm. Sedí mu perfektně + hezké barvy. Dobře se zapíná. Syn je sportovní postavy - spíše štíhlý. Doporučuji tedy vybírat o velikost víc.
- Splní účel a je levný
skvěle padne a dobře se obléká,
Jen díky nim jsem se začala otužovat. Perfektně sedí.
- sedí pěkně na těle
- ja ho neobleču, je dámský
- je lepší si ho vyzkoušet na místě, ženám musí sedět
- Drží teplo jak má
- Při výběru správné velikosti, těsní velmi dobře. Pustí do vnitř jen jemný vodní film, tak jak má.
- Velice kvalit zpracování
- Spokojenost :)
- Oblékání obtížné, hlavně v oblasti rukou, je to daň za těsnost a teplo :).
- velice pěkné zpracování
- dobře se obléká
- na pohled celkem kvalitní zpracování
- přijatelná cena
- velikost M mi byla příliš těsná do šířky i do délky, mám větší ramena, měřím 178cm a vážím 81kg - tato informace mi chyběla
- kvůli velikosti jsem musel vrátit, velikost L bohužel aktuálně není k dispozici, jinak bych si ji objednal
- koupání v moři i při nižších teplotách vody
- překvapivě neomezuje v pohybu
Spokojenost, doporučuji
- Příjemné zpracování.
Neseděla velikost podle jejich doporučení. Neopren byl o dost větší.
+ vesta sedí, pohodlná
- Nejsou
kvalitní materiál
Dobrá kvalita i cena.
- perfektně přilne k tělu
- Vesta padne jak ulitá ;)
Sedí na těle a nikde netlačí ;)
- příjemný materiál
- poměrně dobrá odolnost
- Dobře přilne k tělu
- Minimální omezení pohybu
- trochu škrtí u krku
- hůře se dostává do rukávů
Neoprén jsem koupil na prodírání se bahnem a rákosím.
Účel splnil dobře. Byl jsme v něm cca 10 hodin v kuse a nikde nedráždil kůži, ani nezaškrcoval končetiny.
Jediné zápory jsou, že lehce škrtí u krku (ale při krátkodobém užívání asi úplně v pohodě) a je docela hoňka se nasoukat do rukávů :) A to jsem poměrně subtilní tintítko. Robustnější postavy budou mít velký problém.
Celková spokojenost vzhledem k poměru cena/výkon je jednoznačně super.
Vypíchnout musím především to, že omezení pohybu je naprosto minimální. Běh, chůze, brodění se bahnem, prodírání se rákosím, jízda na kajaku, plavání - vše jsem zvládal bez problémů.
Mohu jedině doporučit.